info@jimmysmuroplattsattning.se 070-922 39 44 Hasslöv torp 134, 31297 Laholm

Tjänster

Jag gör alla typer av arbeten inom murning, putsning, kakel och klinkers i Laholm, Halmstad och Ängeholm med omnejd. Låt mig hjälpa dig med ditt nästa projekt!

Murning

Jag utför alla typer av murningsarbeten, det spelar ingen roll om de är mindre eller större. Vill du ha professionell hjälp till dina projekt så är jag ditt självklara val. Oavsett om du behöver hjälp med murning av skorsten, mur, fasad eller något annat. Jag har lång erfarenhet inom branschen och utför alltid arbetet utifrån dina önskemål till ett toppklassigt resultat.

Putsning

Behöver du hjälp med putsning? Jag åtar mig alla jobb inom putsning, både inomhus och utomhus, i Halmstad, Laholm och Ängeholm med omnejd. Hos mig kan du få hjälp med att få fasaden putsad, din öppna spis eller en detalj i hemmet.

Kakel och klinkers

Kakel och klinkers är ett mycket användbart material för att fräscha upp din bostad. Det är ett material som kan användas i badrum, kök, hall och andra utrymmen. Går du i tankarna på ett kakel- och klinkersprojekt, kontakta mig så hjälper jag dig.